Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi út. 162.

Referenciáink

Szeretjük az ügyfeleinket

 • We

  ügyfeleink

  • A Hímző Manufaktúrával 2003 óta vagyunk rendszeres munkakapcsoltban. Mindig kedvesen, készséggel, jó ötletekkel próbálták ki és készítették el a bonyolultabb hímzéseket is. A cégre összességében a jó minőség és a határidő pontos betartása, valamint a jó hangulatban végzett munka a jellemző.

   Simonné Anikó
  • 2013 óta vagyok kapcsolatban a céggel, általában nagyobb mennyiségű megrendeléseink vannak, melyek elkészítésének ideje mindig megfelelt elvárásainknak. A munka pontos és precíz volt. Mindig izgalommal várom, hogy milyen lesz az elképzelt munkadarab, és mindig megelégedéssel jövök el a műhelyből.

   Törökné Csécs Lenke - Főnix néptánc - művészeti vezető
  • Véleményünk szerint nagyon kellemes, baráti hangulatú műhely, ha szükséges nagy gyártási kapacitással, ugyanakkor az egyedi megrendelésekre is nagy figyelmet fordítva. Több ügyfelünk jelzett már vissza az ország legkülönbözőbb pontjairól, kiemelve a hímzés minőségét. Csak javasolni tudom az ily módon országosan is elismert csapatot.

   Gonda Zoltán, A Vihar Lovasai
  • A céget 2 évvel ezelőtt ismertem meg. Akkoriban még a hímzés és a szitázás között gondolkoztam, hogy melyiket is vállaszam. Mindkét eljárásnak vannak előnyei is. Mivel számomra a minőségi megjelenés nagyon fontos így a hímzés mellett döntöttem. Kisebb mennyiségű munkákat hozok, de nagy precizitással végzik el azokat. Mindig boldogan jövök a hímzőműhely felé, hiszen olyan érzés mintha barátok közé jönnék.

   Wishy Washy Mosoda
  • Magát a céget egy kedves ismerősöm ajánlotta aki rendszeresen megvan elégedve a himző manufaktúra munkájával. Én ezután kerestem fel Őket hogy tudnak-e foglalkozni pólók, pullóverek, sapkák egyedi hímzésével, bízva a hosszú távú munkakapcsolatban!

   Lovas Lajos, Horse Baits
  • Mivel műkorcsolyásoknak varrok verseny rúhákat, így mindig egyedi darabokkal keresem meg a Hímző manufaktúrát. Mint tudjuk a produkció fontos része a megjelenés, így a magas precizitás elengedhetetlen számomra.

   Bartos Ágnes

Az elsőrangú

hímzés lépései

 • Minta elküldése
  Minta elküldése

  Elképzeléseit e-mailben várjuk, melyhez a hímzendő minta JPG vagy PDF formátumának csatolása szükséges.

 • Árajánlat adása
  Árajánlat adása

  A kapott minta megszerkesztése után határozzuk meg a vállalási árat, (mely egy egyszeri szerkesztési díjat is tartalmaz). Ajánlatunkat 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük önnek.

 • Mintadarab készítése
  Mintadarab készítése

  A tervek alapján mintadarabot készítünk, hogy meggyőződhessen arról, elképzelései valóban megfelelnek-e a valóságnak. Szükség esetén ekkor még van lehetőség korrigálásra.

 • Gyártás és átadás
  Gyártás és átadás

  A gyártás folyamata 5-10 munkanap. Ez az idő függ a rendelési mennyiségtől, a hímzendő felülettől, a minta összetettségétől és nagyságától.

Európai Regionális Fejlesztési Alap