Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi út. 162.

PROJEKTÖSSZEFOGLALÓ

STYRO-TEX Kft. divat és dizájnipari fejlesztése

 

A „STYRO-TEX Kft. divat és dizájnipari fejlesztése” című projekt megvalósításához a STYRO-TEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 70%-os támogatási intenzitás mellett 40,37 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült a „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, GINOP-1.2.14-20 kódszámú pályázati kiíráson.

 

A Styro-Tex másodlagos tevékenységként egyéb textiláru gyártásával foglalkozik. Hazai cégek és intézmények munka- és sportruházati termékeire hímez egyedi terv alapján készült logót, mintát. Egyedi, intézményre szabott hímzésekkel támogatjuk partnereink egységes megjelenését, melyek nemcsak azonosíthatóvá és megjegyezhetővé teszik a szervezeteket, de profi, megbízható, összeszedett összkép benyomást is keltik. A gépi hímzés előnyös, mert tartósabb, más technológiával szemben jelentősen hosszabb élettartalmú a hímzés, nem fakul ki, így hosszú távon sokkal mutatósabb marad, a mindennapi igénybevételt is jobban bírja. A projekt keretében beszerzendő hímzőgépek gyorsabb és precízebb munkavégzést tesznek lehetővé, amely az elkészült végtermék mennyiségét és minőségét is növeli. A fejlesztéssel a cég technológiai fejlesztése, kapacitásbővítése valósul meg, ezzel működése és munkahelymegtartó, valamint jövedelemtermelő képessége erősödik. A korszerű hímzőgép használatával a jelenleginél magasabb minőségű, termékek állíthatók elő, a nagyobb hímzőmező, illetve a varrási gyorsaság a gyártási volumen 15%-os növekedését eredményezi. A nagyobb kapacitással, nagyobb megrendelők és kereskedelmi partnerek is kiszolgálhatóvá válnak, mellyel az éves árbevétel tervezetten 20%-al nő. A korszerű és gyors gyártástechnológia kevesebb munkaidőráfordatást igényel, amely jelentősen növeli a termelékenységet. A fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontok érvényesüléséhez hozzájárul, hogy a tevékenység végzése során gyártási hulladék nem keletkezik. A megrendelők által igényelt egyedi minták megtervezése tervezőprogram segítségével teljesen digitalizált, és a tervezői gépről a kész minta azonnal áttölthető a hímzőgépre. A minták ráhímzése már kész ruházati termékekre történik.

 

A projekt 2022.05.11-én fejeződött be.

 

További információ kérhető: Bányai Gábor

tel.: 06 30 429 1650 ; email: gabor.banyai@thermodam.hu

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.14-20-2021-00114

Az elsőrangú

hímzés lépései

 • Minta elküldése
  Minta elküldése

  Elképzeléseit e-mailben várjuk, melyhez a hímzendő minta JPG vagy PDF formátumának csatolása szükséges.

 • Árajánlat adása
  Árajánlat adása

  A kapott minta megszerkesztése után határozzuk meg a vállalási árat, (mely egy egyszeri szerkesztési díjat is tartalmaz). Ajánlatunkat 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük önnek.

 • Mintadarab készítése
  Mintadarab készítése

  A tervek alapján mintadarabot készítünk, hogy meggyőződhessen arról, elképzelései valóban megfelelnek-e a valóságnak. Szükség esetén ekkor még van lehetőség korrigálásra.

 • Gyártás és átadás
  Gyártás és átadás

  A gyártás folyamata 5-10 munkanap. Ez az idő függ a rendelési mennyiségtől, a hímzendő felülettől, a minta összetettségétől és nagyságától.

Európai Regionális Fejlesztési Alap