Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi út. 162.

Egyedi hímzés

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Egyedi, intézményre szabott hímzésekkel támogatjuk partnereink egységes megjelenését, melyek nemcsak azonosíthatóvá és megjegyezhetővé teszik a szervezeteket, de profi, megbízható, összeszedett összkép benyomást is keltik. Olyan magánszemélyeknek is örömmel segítünk, akik egyedi hímzésű ajándékkal szeretnék meglepni a számukra fontos embereket. Hisz egy személyre szabott meglepetés mindig maradandóbb emlék és jobban kifejezi, hogy a megajándékozott mennyire fontos számunkra.

 

Mire tudunk hímezni?

 

Ügyfeleink igényéhez igazodva, a gyakoriaktól az egyedi kérésekig – a minta szerkesztését és a színárnyalat kiválasztását követően – szinte bármilyen anyagra rá tudjuk hímezni a kívánt mintát. Legyen szó a vastag munkaruhavászontól a legvékonyabb selyem anyagig. Arra is volt már példa, hogy menyasszonyi fátyolra (tüllre), valódi bőrre vagy lábtörlőre hímeztünk.

 

Megrendelőinket abban is tudjuk segíteni, hogy a hímzendő mintájukhoz megtaláljuk a legmegfelelőbb ruházatot. Bizonyos típusokat (utcai-, munkahelyi viselet) mi magunk is tudunk biztosítani, melyek mintadarabjai a manufaktúrában megtekinthetők. Többek között olyan darabok is megtalálhatók nálunk, mint pólók (kerek nyakú, V-nyakú, galléros), ingek, pulóverek, mellények, polár termékek, softshell kabátok, baseball sapkák, törölközők. Lehetnek ezek szimpla hétköznapi viseletek, sportruházatok, de akár munkaruházat is.

 

Miért szeretjük a gépi hímzést?

 

Tartósabb.

Más technológiával szemben jelentősen hosszabb élettartalmú a hímzés.

 

Nem fakul ki.

Így hosszú távon sokkal mutatósabb marad.

 

Nem kopik ki.

A mindennapi igénybevételt is jobban bírja.

 

 

 

Miért a manufaktúra?

 

Megbízható, magas minőségű alapanyagok

A minták hímzéséhez kizárólag kiváló minőségű cérnát használunk, így azok kopásállóak, erős igénybevételek esetén is hosszú élettartamúak.

 

 

 

Több mint 50 év tapasztalat

Manufaktúránk csapata együtt több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik a hímzés területén. Tudásunk birtokában a legbonyolultabb feladatokat is magas hozzáértéssel tudjuk kivitelezni.

 

 

 

Modern gépek, berendezések

Modern, számítógép-vezérlésű hímzőgépeink a hímzési lehetőségek széles tárházát kínálják. A textiliparban szerzett tapasztalataink alapján garantáljuk, hogy az elkészült termékek a megrendelőink legmagasabb szintű elvárásait is kielégíti.

  

Visszatérő, megbecsült ügyfelek

Hisszük, hogy az elégedett ügyfél egyik legjobb ismérve az, ha folyton visszatér hozzánk. Az elmúlt 20 évben sok ilyen megbízónk lett, akik ma is ugyanolyan megbecsült bánásmódot kapnak tőlünk, mint azok, akik először járnak nálunk.
Ügyfeleink 90 %-a visszatérő partnerünk.

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Az elsőrangú

hímzés lépései

 • Minta elküldése
  Minta elküldése

  Elképzeléseit e-mailben várjuk, melyhez a hímzendő minta JPG vagy PDF formátumának csatolása szükséges.

 • Árajánlat adása
  Árajánlat adása

  A kapott minta megszerkesztése után határozzuk meg a vállalási árat, (mely egy egyszeri szerkesztési díjat is tartalmaz). Ajánlatunkat 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük önnek.

 • Mintadarab készítése
  Mintadarab készítése

  A tervek alapján mintadarabot készítünk, hogy meggyőződhessen arról, elképzelései valóban megfelelnek-e a valóságnak. Szükség esetén ekkor még van lehetőség korrigálásra.

 • Gyártás és átadás
  Gyártás és átadás

  A gyártás folyamata 5-10 munkanap. Ez az idő függ a rendelési mennyiségtől, a hímzendő felülettől, a minta összetettségétől és nagyságától.

Európai Regionális Fejlesztési Alap